LOGO_Icon_03.png

ONDERWIJSADVIES

Audits

Door een observatie in de klas of op uw school achterhalen onze professionals met kennis en vaardigheden in het betreffende probleemgebied waar het probleem vandaan komt en waardoor het verbetert kan worden. De audit is een analyse van het pedagogisch didactisch handelen.  

DE AUDIT

In kaart gebracht waar het mis gaat.

Wellicht lopen de resultaten van begrijpend lezen terug en weet u niet waardoor dit komt? Of wellicht krijgt u klachten dat leerlingen zich niet veilig voelen? Dan kunnen wij een audit uitvoeren. Dit doen wij op systematische manier, waardoor de verbeterpunten naar voor komen. 

 

Er zijn een aantal verwachtingen die leerlingen en ouders mogen hebben om goed onderwijs te garanderen, zoals didactisch handelen, pedagogisch handelen, onderwijskundig leiderschap en de zorgstructuur. Merkt u dat er risico’s ontstaan op een van deze onderdelen? Dan kunnen wij met behulp van de audit in kaart brengen waardoor het mis gaat en hoe we dit kunnen verbeteren.

 

Vanuit de audit en analyse adviseren wij welke vervolgstappen er genomen kunnen worden. 

Kunnen wij u helpen door het uitvoeren van een audit en/of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op.