Bijles Almere-Haven

Bijles Almere-Haven

Bijles Almere HavenWoont u samen met uw zoon of dochter in Almere-Haven? En bent u op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Almere? Dan bent u bij Bijzonder Jij aan het juiste adres. Wij bieden al meer dan vijf jaar professionele bijles aan!

Zit uw zoon of dochter op het voortgezet onderwijs of op de basisschool? En heeft hij/zij moeite met de Nederlandse taal en/of rekenen? Onze professionals kunnen uw kind hierbij ondersteunen.

Bijles basisschool

Een goed fundament is essentieel voor de verdere verloop van de carrière van uw zoon of dochter. Deze fundament wordt gelegd op de basisschool. Het is daarom van groot belang dat hij/zij hier geen achterstand oploopt. Onze professionals overleggen met de meester of juf van uw kind, zodat de bijles wordt afgestemd op de lesstof die op dat moment in de klas wordt behandeld. Hierdoor lopen de bijles synchroon met die van de klas!

Bijles voortgezet onderwijs

Ook op het voortgezet onderwijs komt de Nederlandse taal en rekenen terug. Niet alleen tijdens wiskunde of Nederlands, maar ook tijdens alle andere vakken. Zit uw zoon/dochter op het VMBO, HAVO of VWO? Onze professionals zijn in staat om alle leerwegen te ondersteunen.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich aanmelden voor bijles in Almere-Haven? Onze professionals staan uw graag telefonisch te woord of via ons intakegesprek. Ook kunt u zich aanmelden door ons te e-mailen. U vind alle gegevens op onze contactpagina.

Aanmelden