Bijles Almere-Poort

Bijles Almere-Poort

Bent u op zoek naar Bijles in Almere-Poort voor uw zoon of dochter? Heeft zij moeite met het schrijven, lezen of rekenen? Dan staat Bijzonder Jij klaar om u te helpen!

Bijles Almere PoortOnze professionals hebben al jarenlang ervaring in het geven van professionele bijles. Zij geven bijles voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, maar kunnen uw kind ook helpen met bijles in het plannen. Tijdens het basisonderwijs wordt het fundament gelegd voor de komende jaren. Het is daarom extra belangrijk om de ontstane problemen of achterstand zo snel mogelijk aan te pakken. Hierdoor kan uw kind het onderwijs weer goed volgen en loopt hij/zij geen verdere achterstand op.

CITO-toets

De CITO-toets is tegenwoordig ontzettend belangrijk! Door bijles te volgen bij Bijzonder Jij zorgen wij dat uw kind hier op voorbereidt is en dat hij/zij de gewenste resultaten behaald. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Bijles Nederlandse taal en rekenen in Almere Poort

De Nederlandse taal en rekenen blijft altijd terug komen. Of het nou later bij economie of wiskunde op het voorgezet onderwijs is, of in het bedrijfsleven. Onze professionals zorgen dat uw kind de juiste basis krijgt, zodat zij hier later geen problemen aan ondervinden. Onze ambitie is om uw kind weer te laten stralen bij hetgeen wat hij/zij zo moeilijk vind.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich aanmelden voor bijles in Almere-Poort? Onze professionals staan uw graag telefonisch te woord of via ons intakegesprek. Ook kunt u zich aanmelden door ons te e-mailen. U vind alle gegevens op onze contactpagina.

Aanmelden