Bijles Almere-Stad

Bijles Almere-Stad

Woont uw zoon/dochter in Almere-Stad? En heeft hij/zij moeite met de Nederlandse taal of rekenen? De professionals van Bijzonder Jij staan klaar om u te helpen!

Bijles Almere-StadHeeft uw kind moeite met grammatica, tekst verklaren, zinsconstructie, vermenigvuldigen, delen, aftrekken, optellen, wortel trekken, of machtsverheffen? Wij zorgen dat uw kind alles onder controle krijgt en de beoogde progressie gaat maken. Aan de hand van het intakegesprek kijken wij of de bijles structureel moet worden gegeven of in de specifieke periodes. Samen gaan wij opzoek naar de beste individuele aanpak voor uw zoon of dochter!

Professionele bijles in Almere

Onze professionals zijn goed geschoold en blijven zich continue ontwikkelen door diverse opleidingen/cursussen. Dit met als doel om de beste bijles in Almere te geven. Naast de deskundigheid hebben zij ook al ontzettend veel ervaring, doordat zij al jarenlang veel kinderen hebben geholpen bij het wegwerken van hun achterstand. Door de combinatie van ervaring en deskundigheid staan wij voor de beste bijles in Almere.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich aanmelden voor bijles in Almere-Stad? Onze professionals staan uw graag telefonisch te woord of via ons intakegesprek. Ook kunt u zich aanmelden door ons te e-mailen. U vind alle gegevens op onze contactpagina.

Aanmelden