Bijles Almere

Bijles Almere

Heeft uw zoon of dochter bijles in Almere nodig? Zijn de schoolprestaties niet naar wens? De professionals van Bijzonder Jij helpen u graag verder. Onze professionals zorgen dat uw zoon of dochter flinke progressie maakt en weer plezier krijgt in het desbetreffende vak.

Bijles Almere Basisonderwijs

Zit uw zoon of dochter in het basisonderwijs in Almere? En heeft uw zoon of dochter moeite met lezen, schrijven of rekenen? Bijzonder Jij staat klaar om uw zoon of dochter te helpen. Het basisonderwijs is een belangrijke periode. Tijdens het basisonderwijs wordt het fundament gelegd voor de volgende jaren. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk het probleem aan te pakken. Wij zien vaak problemen in de Nederlandse taal en het rekenen bij kinderen op de basisschool. Wij zijn hier ook in gespecialiseerd en helpen uw zoon of dochter graag, zodat hij/zij weer plezier krijgt in het vak. Meer informatie? Lees hier verder.

Bijles Almere Voortgezet onderwijs

Zit uw zoon of dochter op de middelbare school in Almere? En heeft uw zoon of dochter moeite met wiskunde of de Nederlandse taal? De professionals van Bijzonder Jij helpen u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in de Nederlandse taal en wiskunde, maar ook bij problemen zoals tekst verklaren of grammatica. De bijles kan continue worden gegeven op vaste periode, maar ook onregelmatig. Wij kijken wat het beste is voor uw kind en wat het beste resultaat oplevert. Meer informatie? Lees hier verder.

Bijles Almere Rekenen

Bijles Almere

Bent u opzoek naar bijles rekenen in Almere? Onze professionals kijken waar uw zoon of dochter mee heeft en pakt het probleem direct aan. Wij kijken welke stof tijdens de loopbaan van uw kind wordt behandeld. Vanuit daar zorgen wij dat uw kind niet vooruitloopt op de lesstof. Alle professionals binnen Bijzonder Jij hebben een opleiding gevolgd en hebben diverse trainingen en cursusdagen gevolgd. Dit om uw zoon of dochter de beste bijles te geven en om er voor te zorgen dat rekenen weer leuk wordt. Ook voor de CITO rekentoets geven wij extra ondersteuning. Als u vragen, heeft aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bijles Almere Nederlands

Wij bieden voor uw zoon of dochter bijles Nederlands aan. Door de jarenlange ervaring zorgen onze professionals er voor dat zij uw kind weer met een glimlach naar huis sturen. Samen gaan wij op zoek naar de beste begeleiding. Onze professionals werken namelijk altijd met een individuele aanpak. Onze focus en passie ligt op het motiveren, inspireren en enthousiasmeren en het wegnemen van blokkades. Wij zorgen dat uw zoon of dochter weer plezier krijgt in Nederlands. U wilt er natuurlijk alles aan doen, als uw op kind op school een leerachterstand heeft opgelopen. Voor vele scholen is het niet altijd mogelijk om voldoende individuele hulp te verzorgen. Dit komt vaak door tijdsgebrek. Bijzonder Jij zorgt net voor dat stukje individuele hulp, waardoor uw kind weer presteert. Onze aanpak is gegarandeerd een succes!

Aanmelden