LOGO_Icon_03.png

ONDERWIJSADVIES

Coaching voor leerkrachten

Coaching voor leerkrachten, directie en intern begeleiders in Almere en omgeving kunt u laten uitvoeren door Bijzonder Jij. Ons doel is om tijdens het coachingstraject het beste uit de leerkrachten, directieleden en/of intern begeleiders te halen. 

VOOR LEERKRACHTEN

Als een leerkracht een frisse kijk, tips of adviezen nodig heeft. 

Wilt u als leerkracht versterken in het pedagogisch didactisch handelen? Lopen de resultaten van uw leerlingen toch achter? Of heeft u ondersteuning nodig bij een specifieke klas of vraagstuk? Dan is de coaching iets voor u. 

Daarnaast coachen wij zij-inktromers die net de PABO opleiding hebben afgerond op klassenmanagement. 

 

Wanneer een leerkracht een frisse kijk nodig heeft of als de leerkracht tips of adviezen nodig heeft, is coaching vanuit Bijzonder Jij een goede oplossing. 

V O O R   D I R E C T I E 

Wilt u zichzelf ontwikkelen als onderwijsdirectie op het gebied van onderwijskundig leiderschap?

Dan helpen wij je op weg om het kwaliteitsbeleid te verbeteren. 

 

Vallen de leerlingen bijvoorbeeld regelmatig uit op rekenen? En blijken de leerkrachten niet zelfstandig in staat om de resultaten te verbeteren? Dan kijken wij naar de manier waarop u uw leerkrachten kunt aansturen. 

 

Wij leren u beter te communiceren, uw teamprestaties te verbeteren en uw team aan te sturen om een gezamenlijk doel te bereiken. 

 

VOOR INTERN BEGELEIDERS

Wilt u uw intern begeleiders versterken? Dan richten wij de coaching daarop in. 

Het komt wellicht wel eens voor dat u verschillende plannen vindt voor hetzelfde doel op de school, maar hoe weet u dan welk plan het juiste plan is? Wat is de visie van de school en waarom doet u dit eigenlijk? Maar veel sterker nog; hoe is de ondersteuningsstructuur bij de kinderen, ouders en leerkrachten terug te zien? Hoe begeleid je leerkrachten op het zicht hebben en houden op de ontwikkeling van leerkrachten? Hoe leer je als intern begeleider om een afgestemd aanbod te creëren voor een specifieke groep op vak?

 

Wij coachen u op het gebied van het opzetten en uitvoeren van de zorg- of ondersteuningsstructuur. 

 

Wilt u meer weten over coaching voor leerkrachten op het gebied van het opzetten en uitvoeren van de zorg- of ondersteuningsstructuur, onderwijskundig leiderschap en kwaliteitsbeleid en de zorgstructuur? Neem dan contact met ons op.