TRAININGEN

Dyslexie behandeling

Een dyslexie behandeling is voor kinderen die moeite hebben met lezen, spellen of/en schrijven door dyslexie. Bij Bijzonder Jij leren kinderen hun eigen kwaliteiten te herkennen waardoor ze een positiever zelfbeeld krijgen. Zo worden ze trots op wie ze zijn en leren hoe ze met hun dyslexie kunnen omgaan.

DYSLEXIE, WAT NU?

Omgaan met dyslexie.

Dyslexie is iets wat niet overgaat, maar u en uw kind kunnen er wel mee leren omgaan. Een dyslexie behandeling van Bijzonder Jij is een op maat gemaakte behandeling die een kind leert omgaan met dyslexie.

 

De kinderen leren tijdens deze behandeling om hun eigen kwaliteiten te herkennen en krijgen daarmee een positiever zelfbeeld. Ze worden weer trots op wie ze zijn. Vanuit een positief zelfbeeld en met technieken kunnen ze omgaan met hun dyslexie. 

Heeft uw kind moeite met dyslexie? 

Dan kan een dyslexie behandeling een oplossing zijn. We doen altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek maken u en uw kind kennis met onze dyslexie specialist en wordt uw hulpvraag besproken. Vragen zoals wanneer heeft uw kind moeite met lezen, spellen en schrijven, en wat zijn de passende oplossingen voor de hulpvraag worden in dit gesprek beantwoord. 

Wilt u weten wat Bijzonder Jij kan betekenen?

Meld u dan aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

NOG GEEN DYSLEXIEVERKLARING? 

Doe een onderzoek naar dyslexie.

Om dyslexie vast te stellen is een onderzoek naar dyslexie nodig. Met dit onderzoek wordt bepaald of er daadwerkelijk sprake is van dyslexie.

 

Het onderzoek wordt in samenwerking met het (S)GGZ Jeugd & Gezin uitgevoerd en wordt aangepast op de hulpvraag en (onderwijs)behoefte van uw kind.

 

Na het vaststellen van dyslexie krijgt uw kind een dyslexieverklaring, waarmee uw kind gebruik kan maken van hulpmiddelen op school

VRAAG OVER ONZE BEHANDELING?

Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over onze dyslexie behandeling of Bijzonder Jij? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel ons op 036 536 9396.

Contact 

Europalaan 844
1363 BM Almere
T: 036 53 693 96
E: info@bijzonderjij.nl

arrow&v
Onderwijsadvies
Voor
Studiebegeleiding
Lessen
Orthopedagogiek
Onderzoeken
Over Bijzonder Jij
Training & behandeling
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Twitter
  • Instagram