Bijles basisonderwijs in Almere

Zit uw zoon of dochter in het basisonderwijs in Almere? En heeft hij/zij moeite met (begrijpend) lezen, spelling of rekenen? Dan helpt Bijzonder Jij je graag verder!

In het basisonderwijs wordt het fundament gelegd voor de volgende jaren van de schoolcarrière. Het is daarom van groot belang dat de ontstane moeilijkheden zo snel mogelijk worden aangepakt. Hierbij valt te denken aan vakken zoals taal en rekenen. Bijzonder Jij werkt met professionals die al jarenlang met volle enthousiasme leerlingen helpen om de moeilijkheden op te pakken. De bijlessen van Bijzonder Jij worden gegeven in een klein groepje waardoor uw zoon of dochter studievaardigheden aangeleerd krijgt die hij/zij meteen kan vertalen naar de dagelijkse praktijk in de klas. Onze professionals staan garant voor een bijles op maat.

Bijles rekenen en taal

Bijles basisonderwijs in AlmereDe leerlingen leren tijdens het basisonderwijs onder andere rekenen en taal. Deze belangrijke basis is later lastig in te halen. Wij bieden daarom bijles aan voor kinderen van de basisschool. Door het inschakelen van de professionals weet u zeker dat uw zoon of dochter de tijd heeft om de moeilijkheden van de taal- en rekenvaardigheden aan te pakken en dat de overstap naar de middelbare school gemakkelijker gaat.

Cito-toets

Een goede voorbereiding is het halve werk. De Cito-toets is tegenwoordig ontzettend belangrijk geworden. Het is daarom cruciaal dat uw zoon of dochter hier goed op voorbereid is. Daarom kan kan uw zoon of dochter ook ter voorbereiding op de Cito-toets een training krijgen bij Bijzonder Jij. Op die manier zorgen wij dat uw kind een steuntje in zijn of haar rug krijgt en de juiste aanpakstrategie leert zodat hij/zij het hoofd koel houdt bij moeilijke vragen.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich aanmelden voor bijles basisonderwijs in Almere? Onze professionals staan uw graag telefonisch te woord of via ons intakegesprek. Ook kunt u zich aanmelden door ons te e-mailen. U vindt alle gegevens op onze contactpagina.

Aanmelden

Bekijk ook onze andere opties bijles

Bijles Voortgezetonderwijs in Almere  Bijles in het plannen in Almere