Bijles voortgezet onderwijs in Almere

Zit uw zoon of dochter in het voortgezet onderwijs in Almere? En heeft hij/zij moeite met de Nederlandse taal of wiskunde? Dan staan de professionals van Bijzonder Jij klaar om te helpen!

Bijzonder Jij kan uw kind bijles geven in verschillende vakken zoals Nederlands en/of rekenen, maar ook bijvoorbeeld als uw kind problemen ondervindt met tekstverklaren of grammatica. De bijles kan structureel gegeven worden maar ook in bepaalde periodes waarin het specifiek nodig is. Het kan als aanvulling functioneren op de intensieve studiebegeleiding.

Deskundige bijles in Almere

Bijles voortgezet onderwijs in Almere

De bijles wordt gegeven door onze professionals die deskundig zijn. Daarnaast hebben zij al ontzettend veel kinderen met enthousiasme geholpen bij het aanpakken van hun achterstand. Doordat zij deze ervaring en deskundigheid dragen staan zij boven de stof en helpen zo uw kind daar beter inzicht in te verkrijgen.

Voordat er gestart wordt met de bijles zorgen wij dat er een intakegesprek plaatsvindt. In het intakegesprek wordt een persoonlijk begeleidingsplan ontwikkeld met daarin afspraken en leerdoelen. Tussentijds wordt het begeleidingsplan geëvalueerd en zo meten we de vooruitgang van uw kind. Indien nodig en wanneer de school het toelaat kan de desbetreffende docent of mentor bij het proces betrokken worden.

Bijles voor een specifiek proefwerk

Bent u opzoek naar bijles voor een specifiek proefwerk, omdat uw kind moeite ondervindt met een specifiek onderwerp? Onze professionals zijn van alle facetten thuis! Zij gaan intensief aan de slag met uw zoon of dochter!

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich aanmelden voor bijles voortgezet onderwijs in Almere? Onze professionals staan uw graag telefonisch te woord of via ons intakegesprek. Ook kunt u zich aanmelden door ons te e-mailen. U vindt alle gegevens op onze contactpagina.

Aanmelden

Bekijk ook onze andere opties bijles

Bijles PO Bijles in het plannen in Almere