Intake

Bijzonder Jij biedt (studie)begeleiding en coaching aan kinderen en jongeren op het gebied van leren. Èn biedt oplossingen voor scholen op gebied van onderwijsgerelateerde vraagstukken.

Voor ouders 
Na aanmelding vindt er een intakegesprek plaats. Samen met u wordt een geschikt moment gezocht, waarop u in alle rust met ons in gesprek kunt gaan. Samen bespreken we of het handig is dat uw kind bij de intake aanwezig is.

Tijdens het gesprek wordt de situatie uitgebreid besproken en worden er vragen gesteld om alles helder in kaart te brengen. De eventuele hulpvraag wordt hieruit gefilterd en doelen worden gesteld.

Aan het einde van het gesprek wordt een plan van aanpak en begeleidingsplan opgesteld. Er wordt een vervolgafspraak ingepland.

Het intakegesprek vindt plaats op de praktijk.

Voor scholen
IntakeDoor de veranderingen in het onderwijs, kan het zo zijn dat uw school behoefte heeft aan extra ondersteuning en wellicht heeft u na het zien van ons hulpaanbod voor scholen al interesse in een aantal trainingen of ondersteuning.

Als school neemt u contact op met de praktijk, waarbij wij telefonisch met u (kort) doorspreken waar de hulpvraag ligt. Hierna maken wij (eventueel) een afspraak met u en komen wij graag voor het intakegesprek naar uw school.

In het gesprek wordt besproken waar de behoeftes van de school liggen en kan een pakket-op-maat samengesteld worden. Er wordt een offerte gemaakt en in een vervolgafspraak worden de afspraken verder vastgelegd.