LOGO_Icon_03.png

ONDERZOEKEN

Onderzoek naar faalangst

Vertoont uw kind kenmerken van faalangst? Denk aan gedachtes als “fouten maken mag niet” en lichamelijke reacties als hartkloppingen en slecht slapen. Dan kan een onderzoek naar faalangst handig zijn. Bijzonder jij onderzoekt kinderen om te bepalen of er daadwerkelijk sprake is van een angst om te falen. 

FAALANGST TESTEN

Tests en vragenlijsten afgestemd op uw kind.

Met een onderzoek naar faalangst test onze orthopedagoog of de kenmerken die het kind vertoont ook daadwerkelijk door faalangst komt. De tests en vragenlijsten worden volledig afgestemd op de hulpvraag en (onderwijs)behoefte van uw kind.

 

Om een goed beeld te krijgen van uw hulpvraag vindt er eerst een intakegesprek plaats. Met dit gesprek worden vragen zoals welke kenmerken van faalangst vertoont uw kind, waar en wanneer heeft uw kind een angst om te falen, en wat zijn de passende oplossingen voor de hulpvraag beantwoord.

Wilt u weten wat Bijzonder Jij kan betekenen?

Meld u aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

ONDERZOEKSRAPPORT

Met advies en tips om faalangst te reduceren

Een onderzoek wordt afgerond met een rapport. Hierin geeft Bijzonder Jij een duidelijk advies met praktische tips voor ouders en school. Onze tips en adviezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de (onderwijs)behoefte van het kind. Bijvoorbeeld activiteiten voor thuis en school of een individuele faalangsttraining.

Wilt u graag tips en advies voor uw kind?

Plan nu dan een vrijblijvend intakegesprek in.

TRAINING REDUCEREN VAN FAALANGST

Extra steun om faalangst te overwinnen.

Heeft uw kind behoefte aan begeleiding om zijn angst te overwinnen? Dan kan een faalangsttraining een oplossing zijn. Tijdens een faalangsttraining van Bijzonder Jij leren kinderen hun eigen kwaliteiten te herkennen en krijgen daarmee een positiever zelfbeeld. Zo worden ze trots op wie ze zijn en leren ze omgaan met hun faalangst. 

VRAAG OVER ONS ONDERZOEK?

Meer info over ons faalangstonderzoek

Wilt u meer weten over een onderzoek naar faalangst of Bijzonder Jij? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel ons op 036 536 9396.