Referenties

referentiesOuders van een kind:
Bedankt, voor alle hulp en zorg! Wij zijn heel blij en dankbaar dat je ons leven bent ingelopen. Je bent ‘bijzonder’ voor ons!


Soms weet je het als ouder gewoon niet meer. Je kind zit verdrietig te huilen, maar je kan niet doordringen met adviezen of hulp.
Je kind voelt zich zo eenzaam.

Via school zijn wij bij Bijzonder Jij terecht gekomen. Stap voor stap gingen we het aanpakken en Saskia gaf ons de geruststelling dat we zouden doorgaan, totdat onze kind weer goed in zijn vel zat.
Soms werd er ons een spiegel voorgehouden, soms heb ik een traantje gepikt uit onmacht. Soms moet je eerst door diepe wateren voor het weer beter wordt.

Ons kind voelt zich vrij, hij hoort er weer bij. En meest belangrijkst… Hij is blij, super blij zelfs. Hij heeft geleerd om van zichzelf te gaan houden en dat hij er zeker wel bij hoort. Hij is goed genoeg!
We hebben zo ontzettend veel aan Saskia gehad, wij zijn haar zo dankbaar! Het is haar werk, maar ze deed het wel op een geweldige manier.
Het is niet zomaar haar werk, het is haar talent!

We willen ook iedereen in hetzelfde bootje aanraden om snel een afspraak te maken bij Bijzonder Jij.
Wacht niet langer, het is precies wat jouw kind nodig heeft, echt!

Bianca (leerkracht) op een basisschool:
Afgelopen jaar ben ik gecoacht door Mariska Kloppenburg vanuit Bijzonder jij.

Al een aantal jaar waren de leeropbrengsten van mijn groep niet zoals je zou verwachten gezien de voorgaande jaren.
Mariska is bij mij in de klas komen kijken. Diezelfde dag nog hadden we een nagesprek. In plaats van ‘Je MOET’ of ‘Dit was echt NIET GOED’ ging Mariska het gesprek aan. ‘Probeer eens..’, ‘Ik denk ..’. En altijd: ‘Zie je dit zitten?’ Angsten, het spannend vinden, alles mocht. Er was geen oordeel, er was hulp. Door de manier waarop ze praat, heb je niet het gevoel dat je verkeerd lesgeeft. Je kunt een nog betere leerkracht worden.

Langzaam aan kreeg ik weer plezier in mijn werk en kreeg ik weer vertrouwen in mezelf.

Mariska had ook allerlei tips: ‘Ik ken een leerkracht die . Misschien is dat ook iets voor jouw groep?’ ‘Ken je het boek: . Hier, kopieer dit hoofdstuk. Echt heel interessant!’

Ze kwam eens in de 2 weken observeren, zodat ik ook de tijd had om iets te oefenen in de klas. Dat vond Mariska ook heel belangrijk: oefenen, uitproberen, ontdekken of het bij mij als leerkracht past. Tegelijkertijd zei ze ook wel eens dat ik nog even moest doorzetten, de kinderen ook de tijd moest geven even te wennen.

Je merkt dat Mariska veel kennis heeft. Ze onderbouwt haar ideeën en haar visie.

Collega’s zeggen al: ‘O, ik zou ook graag door Mariska gecoacht willen worden!’ Ik kan het iedereen aanraden. Ik kijk met een blij gevoel terug op dit coaching traject.

Ouders van een kind:
Ik wil je bedanken, en ben blij dat je ons bent gekomen. Ik weet het is je werk, maar wat wel eens gezegd mag worden, dat door mensen zoals jij, ouders weer hoop krijgen! Dank je wel!

Ima:
Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie goede hulp. Ik ben blij met mijn advies. Xxxx

Paula:
Ik wil jullie heel erg bedanken voor wat jullie voor mij hebben gedaan. Zonder jullie was het nooit gelukt om te komen waar ik nu ben. Heel erg bedankt. Dikke kus