LOGO_Icon_03.png

OVER BIJZONDER JIJ

Testimonials

Diverse scholen zetten de hulp van Bijzonder Jij in, boven andere instanties, omdat zij de kwaliteit, expertise, flexibiliteit en multidisciplinaire aanpak als meerwaarde zien. Scholen geven terug dat we snel schakelen en de dagelijkse uitdagingen van een school èn de jeugdhulp kennen. Hieronder een selectie van de feedback die we hebben gekregen.

Ik heb veel tips en ideeën aangeboden gekregen die ik kon toepassen in de klas om conflicten te voorkomen.

 

Ik had een pittige groep waarbij veel jongens zaten die elkaar versterkten. Hierdoor ontstonden er veel conflicten in de groep en dit vond ik als leerkracht lastig.  Als school hebben wij toen de hulp van Bijzonder jij ingeschakeld. Samen met de begeleider zijn we gaan kijken wat de bron van de onrust in de groep was. Ik vond dit een hele fijn samenwerking, waarbij ik veel heb geleerd. Ik heb veel tips en ideeën aangeboden gekregen die ik kon toepassen in de klas.

​Ik merk dat ik nog steeds dingen terug pak die ik geleerd heb bij Bijzonder jij en ook met collega's deel ik nog steeds de tips en ideeën die ik meegekregen heb.”

- leerkracht groep 7

De schoolontwikkeling van onze school is naar een hoger niveau getild!

“Ik heb ‘Bijzonder Jij’ ingeschakeld om de schoolontwikkeling op onze school te analyseren en waar nodig te verbeteren. Ik was een jaar directeur op mijn school, maar ik kwam vanuit het team. Ik wilde graag een objectieve kijk op onze schoolontwikkeling en dan met name op het leerkrachtgedrag. “Waar kunnen we als school in groeien? Hoe is de doorgaande lijn van de ingezette schoolontwikkeling?

‘Bijzonder Jij’ is toen met een team van twee mensen een aantal dagen bij ons in school geweest. Ze zijn gestart met een 0-meting. Dit houdt in dat bij alle leerkrachten een lesobservatie is gedaan van drie kwartier. Na drie kwartier een les te hebben bekeken, kon het team van ‘Bijzonder Jij’ een goede analyse geven van de les. Vervolgens kregen alle leerkrachten een nabespreking. Elke leerkracht kwam positief en gemotiveerd uit deze nabespreking en kreeg ontwikkelpunten mee om persoonlijk mee verder te gaan, dat vond ik mooi om te zien. 

Ik ben blij dat ik Bijzonder Jij heb ingeschakeld om de schoolontwikkeling van onze school naar een hoger niveau te krijgen.”

- Directeur

Het is een loyale en flexibele samenwerking! 

“Bijzonder Jij is een bijzonder loyale en flexibele partner om mee samen te werken. Dit geldt zowel voor de afstemming en samenwerking op initiatief van swv-POA als vanuit de ondersteuning en/of arrangementen die Bijzonder Jij biedt aan kinderen, jongeren en scholen. Afstemming en kwaliteit staan voorop en laten we dat vooral zo houden!“

- Over passend onderwijs

Na een paar weken zagen wij al vooruitgang bij onze dochter!

“…….En wij waren in het begin een beetje afwachtend zo van gaat het werken.

Maar na een paar weken zagen wij al vooruit gang bij onze dochter. En ook school was enthousiast.

Ons voordeel is dan ook wel dat Bijzonder Jij nauw contact heeft met de school waar onze dochter op zit. Maar dat is ook een van de redenen waarom wij voor jullie hebben gekozen.”

- Ouder leerling BO