TRAININGEN

Weerbaarheidstraining

Met een weerbaarheidstraining leren kinderen hun eigen kwaliteiten te (her)kennen en zo hun zelfvertrouwen te vergroten. Op die manier kunnen ze op de juiste manier reageren op ongemakkelijke situaties.

WEERBAARHEIDSTRAINING VOOR KINDEREN

Leert kinderen steviger in hun schoenen te staan. 

Als ingrijpende gebeurtenissen en/of emotionele of sociale problemen een belemmering zijn voor de ontwikkeling van uw kind, dan kan een training een oplossing bieden. Bijzonder Jij biedt verschillende trainingen aan voor uw kind, zoals de weerbaarheidstraining.


Sommige kinderen en jeugdigen weten niet goed hoe ze zich het beste staande kunnen houden tegenover een (grote) groep mensen. Anderen laten zich makkelijk onder de voet lopen of zitten zo bovenop de kast. Hoe kunnen ze nou het beste hiermee omgaan? 

 

De kinderen leren tijdens deze training om hun eigen kwaliteiten te (her) kennen en zo hun zelfvertrouwen te vergroten. Vanuit het versterken van hun zelfvertrouwen leren ze ze stevig in hun schoenen te staan.

 

De training wordt individueel of in groepjes aangeboden.

 

De (individuele) trainingen bestaan uit veel  concrete oefeningen en door middel van  bewegend leren krijgen de kinderen tools om meer weerbaar te zijn. 

 

Contact 

Europalaan 844
1363 BM Almere
T: 036 53 693 96
E: info@bijzonderjij.nl

arrow&v
Onderwijsadvies
Studiebegeleiding
Orthopedagogiek
Voor
Over Bijzonder Jij
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Twitter
  • Instagram